Inca din 2005 oferim in Bucuresti servicii profesionale de montaj apometre, sigilare apometre si verificare metrologica apometre. Clientii nostri stiu de ce ne-au ales pe noi! Telefon: 0785.262.333

Contoarele de apartament, sau Apometrele, nume dupa care sunt mai pupular cunoscute, sunt contoare destinate masurarii unui debit de apa mai mic, cu mecanism uscat si cu turbina, monojet, cu debit permanent de interes public, folosite la masurarea consumului apei reci si calde menajere. Aceste aparate de masura sunt destinate in principal pentru montarea in case, imobile, apartamente.

Apometrele au fost inventate si sunt folosite pentru a controla si a rationaliza consumul de apa, precum si pentru a stabili mai exact sumele de bani care trebuie platite catre furnizorul de apa, dintr-o anumita regiune. Contorul te poate ajuta si sa diminuezi din consumul zilnic, in asa fel incat factura ta sa fie mai redusa, iar resursele naturale conservate si protejate.

verificari-apometre

Pe apometre.org puteti achizitiona aparate de masura a apei si a energiei termice la cele mai bune preturi!

Puteti opta pentru livrarea produsului la domiciliu sau puteti solicita montajul de apometre si contoare de bransament inclusiv cu plata in rate! Sunati la numarul afisat pentru a afla mai multe detalii.

Calitatea produselor, precum si a montajului este oferita de prezenta noastra pe piata Bucuresteana, inca din anul 2005, in domeniul contorizarii si a lucrarilor de instalatii termice si sanitare.  Va stam la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii!

Pentru a comanda echipamente de masura pentru apartamnent sau bransament sunati la numarul:

Apometre: 0785.262.333

Daca detineti aparatele de masura, puteti apela cu incredere si pentru montaj sau verificarea metrologica.