Montare Apometre Apartament

Servicii montaj apometre de apartament – contoare monojet pentru apa calda si rece, DN 15, mecanism uscat, clase de precizie A, B si C.

Montare Contoare la Case / Vile

Servicii montaj “contoare de curte” – contoare monojet sau multijet pentru apa calda si rece, DN 20 si DN 25, mecanism uscat sau umed, clase de precizie B si C.

Montare Contoare de Bloc sau Consumatori Industriali

Servicii montaj contoare de bransament – contoare monojet sau multijet pentru apa calda si rece, DN 32, DN 40 si DN 50, mecanism uscat sau umed, clase de precizie B si C. Contoare mecanice sau ultrasonice.

Montare Contoare de Energie Termica

Servicii montaj contoare de energie termica – montam contoare de energie termica de la contoare de apartament (pentru distributie orizontala) pana la contoare de bransament.

Montare Contoare cu Citire de la Distanta (Radio)

Servicii montaj contoare radio – pentru oricare din tipurile de contoare mentionate mai sus, inclusiv apometrele de apartament, oferim si posibilitatea echiparii cu module radio pentru citire de la distanta!

Instalarea Contoarelor

Instalarea contoarelor se realizeaza prin inlocuirea robinetelor de trecere pentru apa calda si rece, blindarea (anularea) alimentarii a vasului WC suspendat se efectuarea unui nou racord pentru vasul WC. Montajul se sigileaza cu sigilii atifrauda si serie unica. Se intocmeste un proces verbal de punere in functiune a lucrarii de montaj si se anexeaza buletinele de verificare metrologica precum si certificatul de garantie.

apometru-apa-rececontor-apa-combinatApometru-apometre-radio

Toate materialele utilizate la montaj/instalare, precum si apometrele / contoarele sunt insotite de certificate de calitate si conformitate.