Avantajele apometrelor cu citire radio

  • intrarea in apartamente pentru citirea apometrelor¬†NU ESTE NECESARA
  • economie de timp – fara programari
  • datele transmise de toate apometre sunt receptionate simultan oferind un calcul corect al consumului
  • platesti cat consumi
  • tehnologie avansata
  • sigilii cu serie unica si rotor antifrauda

Citirea si repartizarea datelor

Citirea apometrelor radio se face de catre societatea noasra la o data stabilita de comun acord cu reprezentantul asociatie. Odata cu citirea apometrelor radio, la data stabilita prealabil, se vor preda catre asociatie datele transmise, in format electronic si in format scris sub forma de centralizator, precum si fisa consumului fiecarui apartament in parte. Pentru un calcul cat mai exact, procentul apartamentelor care vor monta apometre radio, dintr-o asocitie, nu trebuie sa fie mai mic de 75%.

Provenienta si garantii

Apometrele cu citire radio comercializate de noi sunt marca Techem, produse in Germania, avand o garantie de 24 de luni din momentul montajului si o valabilitate a buletinului metrologic de 4 ani pentru apometrele de apa calda si 7 ani pentru apometrele de apa rece. Bateriile folosite la modulul radio au o durata de viata de minim 10 ani. Apometrele cu citire radio marca Techem sunt construite in asa fel incat nu pot fi fraudate.

Preturi de montaj si repartizare apometre cu citire radio

Preturilor apometrelor cu citire radio sunt diferite in functie de cantitatea solicitata de client, dimensiunea apometrelor si solutia adoptata pentru citirea si repartizarea datelor. Ofertele de pret sunt calculate individual pentru fiecare client in parte.

Tehnologia viitorului este mai aproape de tine!
BMeters-apometre-radioBMeters-apometre-radio1apometru radio techem

Unde se pot monta apometre cu citire radio?

Apometrele cu citire radio pot fi montate la toate blocurile care doresc o contorizare corecta. Orice asociatie de proprietari sau locatari, ansambluri residentiale formate din mai multe apartamente sau case pot beneficia de aceste mari avantaje ale citirii radio.

Urmand exemplul tarilor vestice, consumatorii din Romania cauta noi metode de a eficientiza la maxim timpul liber pe care il au la dispozitie. Prin montarea de apometre radio si repartitoare de caldura radio, nu mai sunteti nevoiti sa stati acasa intre anumite ore pentru a se citi apa sau caldura si nu mai trebuie sa aveti grija sa predati consumul de apa si caldura la fiecare sfrsit de luna. In plus citirea apometrelor dintr-o asociatie se realizeaza in aceiasi zi pentru toate apartamentele si astfel diferentele intre contorul general si apometrele din apartamente vor fi mult diminuate!